NL

Benodigdheden

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw bevalling en de periode erna, hebben we checklist samengesteld (zie uitzetlijst)  met belangrijke zaken die u in huis kunt halen voor de bevalling.

Het is raadzaam een vluchtkoffer bij de deur klaar te zetten wanneer u ongeveer 37 weken zwanger bent. Hieronder vindt u daar ook een checklist voor.

Als klant van Bureau Klasse Kraamzorg krijgt u korting op het kraampakket als u deze besteld via mijnkraamshop.nl. De kortingscode krijgt u tijdens het intake gesprek of u kan een mail naar ons sturen. Bij de meeste aanvullende verzekeringen krijgt u een kraampakket van uw verzekeraar.

Goed voorbereid de bevalling tegemoet

Van bedverhogers en douchekruk tot rugsteun.  U kunt kraamzorghulpmiddelen lenen bij Medipoint en deze worden vergoed door de zorgverzekeraar. Bekijk het pakket met kraamzorghulpmiddelen die je kunt lenen hier:  Kraamzorg leenhulpmiddelen pakket | Medipoint 

Zelf je kraamhulpmiddelen regelen
We raden aan om de kraamzorghulpmiddelen vóór week 36 van de zwangerschap in huis te hebben. Zo gaat u met een gerust gevoel de kraamtijd in. De adviseurs van Medipoint regelen de declaraties voor u met de zorgverzekeraar en de kraamzorghulpmiddelen worden gratis bij u thuisbezorgd.

Retour kraamhulpmiddelen
Heeft u de kraamhulpmiddelen niet langer nodig? Dan zien we ze graag weer terug. U levert ze in bij een winkel of uitleenpunt bij u in de buurt. De meeste leenhulpmiddelen ontvangt u van Medipoint in een verzenddoos of verzendzak. Bewaar deze goed om het pakket weer gratis in terug te sturen en plak het meegeleverde retourlabel op het pakket. Op het retourlabel staat bij welk pakketpunt u het pakket kunt inleveren (DHL of PostNL). Is het hulpmiddel te groot om op te sturen, of ben je minder mobiel? Maak dan een ophaalafspraak met onze koerier via #1 Thuiszorgwinkel. 50 Winkels en Webshop | Medipoint

Over Medipoint
Voor tips en advies kun je ook altijd even binnenlopen in een van de winkels of uitleenpunten. #1 Thuiszorgwinkel. 50 Winkels en Webshop | Medipoint

U kunt uiteraard ook uw benodigdheden afhalen bij een thuiszorgwinkel bij u in de buurt. Dan wel even een legitimatie en verzekeringsbewijs meenemen.

Hier kunt u alle checklijsten  downloaden: