NL

Inschrijf formulier

Schrijf u nu in voor onze kraamzorg..

Als u zwanger bent kunt u zich via onderstaand formulier bij ons inschrijven voor kraamzorg. Onder het kopje ‘na de inschrijving’ kunt u lezen hoe het verloop van uw inschrijving zal gaan. Omdat wij trots zijn op de kwaliteit van zorg die wij leveren en deze ook graag willen waarborgen zijn wij helaas genoodzaakt om bij een bepaald aantal zorgen per maand de inschrijvingen voor volledige zorg te stoppen. Het is daarom van belang u zo vroeg mogelijk in te schrijven voor kraamzorg.

LET OP:  Tot eind oktober 2024 hebben wij erg veel inschrijvingen en kunnen geen zorg meer garanderen.  Wij adviseren u contact op te nemen met een ander kraambureau.

Voor november en december 2024 hebben wij nog beperkte ruimte om u in te schrijven (3 uur per dag). Vanaf januari 2025 hebben wij nog voldoende ruimte om u in te schrijven.

Wij verzoeken u vriendelijk om u maar bij 1 kraamzorgbureau in te schrijven. Door dubbele inschrijvingen, die vaak pas laat aan ons worden gemeld, moeten wij andere zwangere dames teleurstellen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt onze annuleringsvoorwaarden te hanteren, dit brengt kosten met zich mee die u niet kan declareren.

Na uw inschrijving en bedenktijd gelden onze annuleringsregelingen die u in onze leveringsvoorwaarden en in de landelijke leveringsvoorwaarden van BO terug kunt vinden. Als laatste maken wij u erop attent dat Bureau Klasse Kraamzorg correct en volgens de AVG omgaat met uw persoonsgegevens, u kunt dit nalezen in ons privacyreglement.