NL

Cursussen

We bieden verschillende cursussen aan, die uw helpen in de omgang met de nieuwe situatie in uw leven.

Borstvoeding cursus ‘Aan de Borst’

Wij verzorgen o.l.v. onze lactatiekundige een cursus over borstvoeding genaamd “Aan de borst”, gebaseerd op de richtlijnen van WHO/Unicef. Ons bureau is WHO/Unicef gecertificeerd, wat betekent dat onze kraamverzorgsters zijn opgeleid om u optimaal te kunnen ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Tijdens deze cursus wordt o.a. aan de volgende onderwerpen aandacht besteed:

  1. Waarom zou u borstvoeding geven?
  2. Hoe werkt het geven van borstvoeding?
  3. De kraamtijd
  4. Het aanleggen van uw baby
  5. Als het allemaal niet goed gaat

De cursus bestaat uit één avond, die begint om 20.00 uur en ongeveer duurt tot 22.00 uur en vindt plaats op ons kantoor: Raadhuisstraat 61 A, 2271 CW te Voorburg.

De cursus wordt gegeven op:

 

20-08-2024 / 17-09-2024 / 29-10-2024 / 19-11-2024 / 17-12-2024

 

De kosten zijn € 27,50 per persoon (dit is inclusief boekje over borstvoeding). Wij hopen met deze cursus bij te kunnen dragen aan een fijne borstvoedingsrelatie met uw baby. Om u in te schrijven voor één van bovenstaande cursussen kunt u een mail sturen met uw klantnummer, de naam en de datum van de cursus waarvoor u zich in wilt schrijven naar: info@bureauklassekraamzorg.nl. Aangezien we gebruik maken van een niet al te grote cursusruimte, is het helaas niet mogelijk om uw partner mee te nemen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 070-3873305

 

Samen Natuurlijk Bevallen – met acupressuur en massage door uw partner

In samenwerking met Auryn Acupunctuur Delft organiseert Klasse Kraamzorg deze cursus voor u en uw partner.

Samen bevallen met een actieve rol voor uw partner voor een aangename en ontspannen bevalling. In de cursus Samen Natuurlijk Bevallen leert uw partner acupressuurtechnieken en massage die als doel hebben het bevallingsproces te vergemakkelijken. Zo kan hij of zij actief bijdragen aan een zo comfortabel mogelijke bevalling.

Wat u doet en leert in deze cursus:

  • samen met uw bevallingspartner werken aan een aangename bevalling
  • de eindfase van de zwangerschap als paar bewust en actief beleven en begeleiden
  • de drie bevallingsfasen actief leren ondersteunen met acupressuur en massage
  • samen de pijn en andere ongemakken soepel opvangen.

Uw partner voor de cursus kan zijn uw levenspartner, maar ook een vriendin of uw moeder die bij de bevalling aanwezig zal zijn. In combinatie met het programma Natuurlijk Voorbereid Bevallen kan ook een individuele cursus op maat gegeven worden.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur. De groep bestaat uit drie tot vijf zwangeren met hun partner. De cursus vindt plaats in Delft of Voorburg/Den Haag. Voor actuele informatie en inschrijving kunt u een mail sturen naar info@auryn-acupunctuur.nl.

Auryn Acupunctuur Delft biedt ook individuele consulten: bij zwangerschapsklachten, als voorbereiding op de bevalling, moxatherapie bij stuitligging, de bevalling op gang te brengen (het medisch inleiden voorkomen of vergemakkelijken).