NL

Kwaliteit

Bureau Klasse Kraamzorg vindt kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering erg belangrijk.

Wij doen er alles aan om de zorg die u ontvangt goed af te stemmen op de wensen die u tijdens het intakegesprek aangeeft. Wisseling van de kraamverzorgster tijdens uw kraamtijd wordt zoveel mogelijk vermeden. We zetten ons volledig in voor het bereiken van dat ene doel: dat u optimaal kunt genieten van een onbezorgde kraamtijd.

Deskundigheid

Met haar HKZ/ISO certificatie voldoet Bureau Klasse Kraamzorg aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. U kunt er dus op vertrouwen dat wij onze organisatie zo hebben ingericht dat we altijd kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren. Ook zijn wij in het bezit van het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. Onze kraamverzorgsters passen de daarin genoemde regels voor goede borstvoeding nauwkeurig toe en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstvoeding.

De kennis van onze medewerksters op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de kraamverzorging is steeds up to date door periodieke bijscholing en toetsing. Ook zijn al onze kraamverzorgenden geregistreerd bij het Kennis Centrum Kraamzorg. Net als verpleegkundigen met de BIG registratie staan kraamverzorgenden hier geregistreerd als zij voldoen aan de gestelde eisen om het beroep uit te mogen oefenen.

Ook is Bureau Klasse Kraamzorg aangesloten bij wergevers-branche organisatie BO geboortezorg. Bo streeft naar een markt met hoge kwaliteit op het gebied van bedrijfsvoering, professionaliteit en marktgedrag, waarin alle kraamzorg in geboortezorgorganisaties aan dezelfde eisen voldoen en samen bijdragen aan de professionalisering van de gehele sector.

Privacy

Bureau Klasse Kraamzorg vindt uw privacy erg belangrijk, lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Tevreden?

Ondanks onze hoge kwaliteit van zorg kan het zijn dat u toch ergens ontevreden over bent. Mocht u tijdens de zorg geen match ervaren met de kraamverzorgende, dan kan u onze planning bellen en om een andere kraamverzorgende vragen. Als u ergens anders ontevreden over bent, laat dit dan aan ons weten via mail: info@bureauklassekraamzorg.nl. Ons kwaliteitsteam neemt uw klacht in behandeling, mochten we er in onderling overleg niet uitkomen dan bieden wij u kosteloos de mogelijkheid aan van een onafhankelijke klachtenfunctionaris (zie ons klachtenreglement).