NL

Over ons

Bureau Klasse Kraamzorg, sinds 1999.

In 1999 werd Bureau Klasse Kraamzorg opgericht. Na een kleinschalig begin de eerste jaren groeiden wij uit tot een professionele organisatie met een team van inmiddels 40 deskundige medewerksters –  de trots van Bureau Klasse Kraamzorg. Omdat onze organisatie niet te groot is, kent iedereen elkaar. Dit is positief voor de samenwerking. Door die korte lijnen kunnen we eenvoudig en snel schakelen bij plotselinge gebeurtenissen.

In 2010 is Lucia van Tol begonnen bij de organisatie waarna zij per 2017 officieel directeur werd en vanaf 2020 eigenaar van Bureau Klasse Kraamzorg.

Op kantoor werken Lian en Anne om alle administratie te verwerken zoals de inschrijvingen, factureren en het inplannen van de intakes.

Anne, Maria of Sherida doen de intake gesprekken. U ontvangt hiervoor ongeveer 10 weken voor uw uitgerekende datum een mail met datum en tijds voorstel.

Shannah is onze praktijk begeleider en begeleid de leerlingen en regelt alle scholingen voor de medewerkers.

Lisanne,Taneesha en Liza zijn onze planners, zij zorgen ervoor dat u een kraamverzorgende krijgt die bij u past!

Als laatste maar absoluut de belangrijkste medewerkers van Bureau Klasse Kraamzorg: onze kraamverzorgenden. De trots van de organisatie! We hebben een divers team qua leeftijden, achtergronden en ervaring en zijn dus altijd in staat u een bijzondere kraamweek te laten ervaren.