NL

Werken bij

Bij Bureau Klasse Kraamzorg krijg je persoonlijke aandacht, bij ons ben je geen nummer. Persoonlijk contact, collegialiteit en een goede werksfeer vinden wij uiterst belangrijk. Wij zijn trots op onze collega’s en willen graag dat iedereen met passie en plezier haar werk kan doen. Samen zorgen wij ervoor dat onze cliënten mogen genieten van een fantastische kraamtijd. Wij leveren kwalitatief goede zorg waarbij de zorg en veiligheid voor moeder en baby centraal staan.

Wat je verder van ons kan verwachten:
* Wij bieden je salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kraamzorg
* CAO kraamzorg biedt standaard wachtvergoeding, ORT voor avond/nacht/weekend/feestdagen, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, vakantiegeld, reiskostenvergoeding
* Mogelijkheid voor verschillende contractvormen
* Regelmatig professionele en door KCKZ geaccrediteerde bijscholingen en werkoverleggen zodat je kennis up to date blijft
* Klein werkgebied
* Transparantie

 

Kraamopleiding
Bureau Klasse Kraamzorg is een erkend opleidingsbedrijf (SBB) en heeft regelmatig vacatures voor kraamverzorgenden in opleiding.

Verpleegkundigen (niveau 4) en Verzorgenden (niveau 3) kunnen de opleiding tot kraamverzorgenden in de verkorte variant volgen. Voor meer informatie omtrent omscholen tot kraamverzorgende kun je mailen naar info@bureauklassekraamzorg.nl.

 

Openstaande vacatures:

Gediplomeerd kraamverzorgende.
Wij zijn op zoek naar leuke en lieve gediplomeerde kraamverzorgenden die flexibel zijn en op zoek naar een goede werkgever.

Kraamverzorgenden in opleiding.
We hebben op dit moment ook stageplaatsen voor BBL kraamzorg leerlingen. De volgende opleiding die zal starten is september 2021. Solliciteren hiervoor kan vanaf heden. De opleiding doen wij in samenwerking met een ROC.

Partusassistente.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste gediplomeerd kraamverzorgenden die mee gaan draaien als partusassistente in de partuspoule in  regio Den Haag. Jij geeft moeder en kind een veilige start tijdens en direct na de bevalling. Je kan opgeroepen worden voor assistentie in het HMC Westeinde of bij een thuisbevalling of opstart.

Als je interesse hebt om bij onze organisatie te werken, stuur dan je achtgrond, motivatie en CV naar: info@bureauklassekraamzorg.nl. Of je kan dit doen door onderstaand formulier in te vullen en je CV te uploaden. Je ontvangt dan zsm een reactie van ons.

  Voorletters: *
  Achternaam: *
  Adres en huisnummer: *
  Vaste telefoon:
  Roepnaam: *
  E-mailadres: *
  Postcode en woonplaats: *
  Mobiel: *
  Werkervaring en vooropleiding(en): *
  Motivatie: *
  Andere belangrijke zaken:
  Upload eventueel je CV en sollicitatiebrief:

  * verplichte velden